Hoe kom ik er?

De binnenstad van Dordrecht is per openbaar vervoer uitstekend bereikbaar: het NS-station en het station voor de regionale busdiensten liggen op tien minuten afstand van de Dordtse Boekenmarkt.

Halverwege naar de binnenstad vindt u aan uw linkerhand aan de Spuiboulevard Intrée Dordrecht, waarin opgenomen het VVV-kantoor.  Daar kunt u meer informatie over Dordrecht ontvangen en kunt u, voorzover nog op voorraad,  het gratis boekenmarktgidsje afhalen.

Aan de rivierzijde van Dordrecht meren de waterbussen aan vanuit Rotterdam, Ridderkerk en de Dordtse regio. Vanuit Rotterdam vertrekt de eerste waterbus om 11.00 uur.

Wilt u toch per auto komen dan adviseren wij u te parkeren in een van de parkeergarages aan de Spuiboulevard of Vest of op het speciaal voor de Dordtse Boekenmarkt geopende parkeerterrein aan de Weeskinderendijk. Komende vanaf de A16 en de Rondweg wordt bij binnenkomst van de stad dit parkeerterrein met speciale verkeersborden aangegeven. Hiervandaan neemt u de bus van ARRIVA naar de boekenmarkt.

De fietsenstallingen Achterom en Statenplein zijn geopend van 10:00 uur tot 18:30 uur.

Facebookpagina Dordtse Boekenmarkt
kunstrondje dordt
gemeentedordrdrecht
voorstraat noord