Meet & Greet Vloggers en Bloggers

12.00 uur Sneuper

Op https://boekenblog.blogspot.com  schrijft Boekensneuper al ruim  15 jaar. Zijn productie bestaat  inmiddels uit enkele honderden blogs. Hij schrijft over het leven (en het lijden) van een boekenverzamelaar, de mooie vondsten, de gemiste kansen en de liefde voor het boek. Tot zijn favoriete onderwerpen behoren bibliofilie, Adriaan van Dis, Nescio, Stichting de Roos en het genre boeken over boeken. Zijn blog wordt door de Koninklijke Bibliotheek beschouwd als “digitaal erfgoed”. 

13.00 uur Alek Dabrowski 

Alek blogt op http://uitgelezenboeken.blogspot.com . Deze site gaat met name over literatuur. Naast zijn blog werkt hij voor literatuurfestivals, bibliotheken, poëzietijdschrift Awater en is hij actief op social media. Tijdens de Boekenmarkt zal Alek met het publiek in gesprek gaan over de drie genomineerden van de ANV Debutantenprijs. Aansluitend is het bezoek van Marieke Lucas Rijneveld, Mirthe van Doornik en Persis Bekkering  aan de bibliotheek en is het mogelijk om ook met hen in gesprek te gaan over hun werk.

14.00 uur Arwens Vlog

Arwen is zeven jaar en vlogt op Instagram en YouTube voor kinderen van alle leeftijden! Via haar Instagramkanaal www.instagram.com/arwen.vlog houdt ze je op de hoogte van de leuke en bijzondere dingen die ze meemaakt en regelmatig maakt ze hier een YouTube-video over. Arwen heeft voor haar vlog al verschillende schrijvers geïnterviewd, waaronder Paul van Loon en dit jaar was ze Senaatslid voor de Nederlandse Kinderjury. In de bibliotheek kun je met haar in gesprek.

Kijk ook eens op haar andere kanalen:  

YouTube:  https://www.youtube.com/channel/UCK6LpQyY4MnPmJfhpWnSgPA/videos  

Facebook: www.facebook.com/arwen.vlog

16.00 uur Sacha Boelhouwer

Sascha begon A Bookworm Life  https://www.abookwormlife.com/ als een Booktube kanaal; een uitlaat klep voor haar passie voor boeken. Nu doet ze veel meer: proeflezen, schrijfcoach, vormgeving. En ze  heeft ze een eigen uitgeverij: Wolf & Dragon. Sascha gaat op de Boekenmarkt op zoek naar Young Adult boeken en dito schrijvers. En om 16.00 doet ze hiervan verslag in de bibliotheek.

Facebookpagina Dordtse Boekenmarkt
kunstrondje dordt
gemeentedordrdrecht
voorstraat noord